Recepta: conill amb sàlvia
Un plat que, per descomptat, es pot fer amb una …
Recepta: costelles de porc, taronja i mel
Us quedarà una carn tendra i molt …
Recepta: pizza de pollastre
Una mica farts de la típica pizza amb tomàquet? Proveu …
Recepta: llomillet farcit de sobrassada i formatge
És un plat molt gustós! Podeu canviar …
3 maneres diferents de menjar carn a l’estiu
És estiu, i malgrat la situació …
Recepta: migas del pastor
Aquest plat el feien els pastors a les muntanyes, sorpresa! …
Recepta: cigrons, sípia i salsitxes
Aquests dies de confinament són perfectes per buidar el …
Recepta: rotllets de pollastre
M’agraden molt els plats que amb la primera queixalada, amb …
Recepta: escarxofes farcides
Ja estem en temporada d’escarxofes, que es poden preparar de moltes …
Recepta: Coq au vin (Cassola de pollastre al vi)
Fem menjar de festa per …
10 Propostes per a un Nadal equilibrat, sostenible i de proximitat
En aquestes dies …
Recepta: arròs mar i muntanya
Arròs Mar i Muntanya
La barreja de mar i muntanya …
Recepta: Carne Fiesta
Aquest estiu hem anat de vacances a Gran Canària. Sempre m’agrada …
Tornada al cole: dinars i sopars atractius per a infants!
Ara que tot torna …
Recepta: entrepà de porc, formatge i samfaina
Aquests entrepans que ens emportem a la …
Recepta: estofat de salsitxes i llegum
En aquest cas he utilitzat llenties, per variar …
Recepta: ceba farcida de carn
La primera vegada que les vaig provar va ser …
Consells perquè els nens mengin de tot
L’alimentació dels nens és crucial per al …
Recepta: faves a la catalana
Aprofitem que ja som en plena temporada de faves …
Per què cal que els adolescents mengin carn?
La carn conté proteïnes però… què …
Recepta: crestes de carn i albergínia
Ingredients (unes 12 unitats):
1 paquet de pasta de …
Quins nutrients ens aporta cada carn?
Ja vam parlar en una altra entrada del …
Recepta: calamars farcits
Ingredients:
12 calamars frescos
400g carn picada, meitat porc i meitat vedella
1 ceba …
Pastís de pollastre i camembert
Ingredients:
2 masses de pasta de full rectangulars
2 pits de …
Recepta: vedella, carbassa i bolets
Ingredients:
1 kg vedella per guisar tallada a daus
2 grans …
Croquetes de patata farcides de porc i formatge
Ingredients:
2 patates grans
1 cullerada de pebre …
Recepta: vedella amb salsa de tonyina
Es pot preparar el dia abans. Podríem dir …
10 idees per gaudir d’un estiu saludable i refrescant
L’estiu és un gran moment …
Galtes de porc amb lemongrass
Queden tendres i sucoses i deixen molt bon gust …
Recepta: fajitas de pollastre
Ingredients:
2 pits de pollastre tallats per la meitat (horitzontalment) i …
Recepta: tajine de xai amb dàtils
Recomano fer-ho el dia abans perquè absorbeixi més …
Menú de primavera: màxima esplendor nutricional
No sé si molts de vosaltres heu sentit …
Recepta: lasanya de ragú alla Bolognese
Ingredients:
Ragú alla Bolognese:
500 g vedella picada
300 g porc …
Mites i realitats sobre la carn
La carn ha tingut molt mala fama pel …
Llom de porc a la sal amb pomes i rovellons
Recepta del Restaurant Voramar …
Recepta: empanada gallega de vedella
Amb aquestes quantitats de massa és possible que en …
Cuidar-se després de Nadal
Acabem de passar una època on els excessos segur han …
Conill en escabetx
Ingredients:
1 conill tallat en trossos grans
5 escalunyes tallades a quarts
1 pastanaga …
Recepta: vedella amb bolets
Recepta del Restaurant Hotel La Fornal dels Ferrers, de Terrades
Ingredients:
1 …
Recepta: pollastre amb castanyes
Recepta del Restaurant Voramar de Portbou
Ingredients
1 pollastre d’1,800 kg aproximadament
Oli …
Recepta: porc agredolç
Ingredients:
600 g carn magra de porc
100 g farina de blat de …
Recepta: pollastre amb escamarlans
Recepta del restaurant Amiel&Molins.
1 pollastre de pagès
8 escamarlans mitjans
5 cebes
4 …
Vedella i pollastre ecològic Serraplà
La vedella i els pollastres ecològics que venem a …
Com ens hem d’alimentar a la tardor?
Us presentem algunes recomanacions sobre com ens …
Recepta: col farcida de vedella
És important que les fulles de col siguin senceres …
Pollastre amb prunes i pinyons
Recepta del restaurant La Fornal dels Ferrers de Terrades
Ingredients:
1 …
Com fem les nostres botifarres
Perquè una botifarra sigui bona cal tenir en compte …
Recepta: pollastre amb escamarlans
Si serviu un pollastre sencer, en tindreu per a unes …
Recepta: melós de vedella amb bolets de Can Jeroni
Recepta del restaurant Can Jeroni …
Carn blanca o carn vermella?
De fet, no hauria de ser un dilema. Els …
Recepta: costelló de porc amb chutney de préssec
El chutney es típic de l’Índia. …
Recepta: jarret de vedella amb peres del Voramar
Recepta del Restaurant Voramar de Portbou
– …
Recepta: pebrots farcits de xai i cuscús
Ingredients:
4 pebrots vermells petits
300 g xai picat
1 …
Recepta: braó de vedella caramel·litzat amb espècies
Ingredients per a 4 persones
2 jarrets de …
Recepta: terrina de carn
Ingredients:
500 g carn picada de porc
300 g cuixes de pollastre …
Menús equilibrats d’estiu
Aquest mes us ensenyem a muntar uns menús ben equilibrats, farcits …
Recepta: farcellets de carbassó i butinatxa
Estem molt contents perquè l’Escola d’Hostaleria de l’Alt …
Recepta: llomillet farcit d’anxoves i avellanes
Us presentem la primera recepta de la campanya La …
Recepta: ossobuco amb risotto
Ingredients:
4 peces d’ossobuco de vedella
1 ceba tallada en juliana
2 pastanagues …
Amanides saludables per cuidar-se
Comença a venir el bon temps, un moment ideal per …
Recepta: fideus a la cassola amb conill i escarxofes
Ingredients
300 g fideus perla (d’1,5 …
La Butinatxa per al Vívid
Ja tenim a punt la Butinatxa, la botifarra de garnatxa …
Les proteïnes en l’alimentació
Les proteïnes són un nutrient molt important en la nostra …
Recepta: pollastre a la mostassa
Ingredients
4 cuixes de pollastre
175 g mostassa de Dijon
1 culleradeta …
Recepta: llomillet farcit de llagostins
INGREDIENTS
1 llomillet de porc obert per farcir
1 dent d’all …
De les parts de la vedella el conill és potser una de les …
La llata és la reina de la vedella amb bolets! L’heu tastada mai? …
Empapem la molla de pa amb la llet. Sal pebrem la carn, afegim el pa i ho mesclem bé. En una paella posem una mica d’oli d’oliva, la ceba ben picada i la branca de romaní…
La carn no pot faltar en l’alimentació dels més menuts de la casa. Les proteïnes que aporta la carn són d’alta qualitat i això vol dir que conté tots els aminoàcids essencials en proporcions altes.
Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació
Close