Butinatxa Botifarra Garnatxa Vívid

La Butinatxa per al Vívid

Ja tenim a punt la Butinatxa, la botifarra de garnatxa que no emborratxa!

El Festival Vívid organitza dissabte la primera marxa popular entre vinyes de Capmany i a Carnisseries Serraplà hem fet una botifarra especial Vívid per esmorzar: la Butinatxa.

Es tracta d’una botifarra que hem elaborat amb carn magra de l’espatlla del porc, garnatxa Sereno de la Vinyeta i panses remullades en garnatxa durant 24h.

Però, tranquil, que no emborratxa pas!

Vols veure com les hem preparat? No et perdis el reportatge fotogràfic del pas a pas aquí sota!

En primer lloc, piquem la carn magra, després hi barregem les panses prèviament hidratades en garnatxa durant 24h. Hi afegim sal i pebre i ho remenem tot junt perquè quedi una pasta homogènia que, tot seguit, embotim i lliguem. I ja les tenim! A punt per a l’esmorzar de dissabte!

Butinatxa Botifarra Garnatxa Vívid
Butinatxa Botifarra Garnatxa Vívid
Butinatxa Botifarra Garnatxa Vívid
Butinatxa Botifarra Garnatxa Vívid
Butinatxa Botifarra Garnatxa Vívid
Butinatxa Botifarra Garnatxa Vívid
Butinatxa Botifarra Garnatxa Vívid
Butinatxa Botifarra Garnatxa Vívid
Butinatxa Botifarra Garnatxa Vívid
Butinatxa10