recepta costelles taronja mel

Recepta: costelles de porc, taronja i mel

Us quedarà una carn tendra i molt gustosa. És molt important que tasteu bé la salsa abans d’apagar el foc. Ha de quedar dolça però la taronja tendeix a ser àcida. A més a més, no ha de quedar ni espessa ni líquida.

Ingredients:

4 tires de costelles de porc
200ml suc de taronja natural
Pell de mitja taronja
50g de mel
1 branca de romaní
Pebre
Sal

Per acompanyar, he fet unes patates petites bullides i cuites en una paella amb mantega i all ratllat. Al final, una mica de julivert per decorar.

Elaboració:

Prepararem la salsa primer:

Pelem la taronja. En traiem, el màxim que puguem, la part blanca de la pela perquè no ens deixi gust amarg i, llavors, la tallem el més petita possible.

En un tupí posem el suc, la pell de taronja i la mel. Ho posem a foc fort i, quan comenci a bullir, ho baixem a foc mig. Deixarem que redueixi la salsa a la meitat. Haurem de tastar-la en el procés. Ha de quedar dolça, si en tastar-la és àcida, afegiu-hi més mel o fins i tot una cullerada de sucre.

Preparem les costelles:

En una paella amb una mica d’oli afegim les costelles i el romaní. Ho courem fins que la carn quedi ben segellada.

Retirem el romaní i hi aboquem l’oli que quedi. Hi afegim la salsa i ho anem barrejant fins que la carn l’hagi absorbit. Ja ho podem servir!


Cris Mini Món
Delicies Culinàries

recepta costelles taronja mel
recepta costelles taronja mel
recepta costelles taronja mel
recepta costelles taronja mel
recepta costelles taronja mel
recepta costelles taronja mel
recepta costelles taronja mel
recepta costelles taronja mel