recepta cigrons sípia salsitxes serraplà

Recepta: cigrons, sípia i salsitxes

Aquests dies de confinament són perfectes per buidar el congelador. Aquí teniu el resultat.

Ingredients:

2 sépies mitjanes netes i tallades a trossos grans
1 ceba gran picada
2 grans d’all picats
1 fulla de llorer
4 cullerades de tomàquet triturat
1 cullerada de pebre vermell dolç
1/2 pebrot verd picat
8 salsitxes
300 g cigrons cuits
1 litre brou de peix (mantenir-lo en calent)
Sal
Oli d’oliva

Elaboració:

En una paella posem una mica d’oli, la ceba, l’all i la fulla de llorer. Ho deixarem coure una bona estona, fins que la ceba agafi color.

Llavors afegim el tomàquet triturat, el pebre vermell i el pebrot. Ho deixarem 5 minuts a foc mig i hi posem la sépia, que la hi deixarem 5 minuts més.

Hi incorporem les salsitxes. Deixarem que agafin una mica de color i ja podem posar-hi els cigrons.

Finalment ho cobrirem tot amb el brou de peix, ho rectificarem de sal i ho deixarem coure durant 20 minuts. Ho deixarem reduir, però que quedi una mica caldós i ja ho tenim.


Cris Mini Món
Delicies Culinàries

recepta cigrons sípia salsitxes serraplà
recepta cigrons sípia salsitxes serraplà
recepta cigrons sípia salsitxes serraplà
recepta cigrons sípia salsitxes serraplà
recepta cigrons sípia salsitxes serraplà
recepta cigrons sípia salsitxes serraplà
recepta cigrons sípia salsitxes serraplà
recepta cigrons sípia salsitxes serraplà