recepta conill escabetxat

Conill en escabetx

Ingredients:

1 conill tallat en trossos grans
5 escalunyes tallades a quarts
1 pastanaga tallada a mitja lluna
2 grans d’all tallats per la meitat
1 got de vi blanc
1 got de vinagre de vi negre
1 branca de romaní
2 fulles de llorer
Sal
Pebre
Oli d’oliva

Elaboració:

Salpebrem el conill i, en una paella amb una mica d’oli, el daurem. Un cop daurat, el retirem i en el mateix oli posem les escalunyes, la pastanaga, els alls, el romaní i el llorer.

Ho coem tot i quan veiem que les escalunyes comencen a transparentar, hi afegim el conill i ho reguem tot amb el vi blanc i el vinagre. Si no queda cobert amb el vi i el vinagre, ho acabem de cobrir amb aigua.

Ho coem durant uns 10 minuts. Apartem la paella i ho deixem reposar. És millor deixar-lo per a l’endemà. El conill absorbirà més bé tots els sabors.


Cris Mini Món
Delicies Culinàries

recepta conill escabetxat
recepta conill escabetxat
recepta conill escabetxat
recepta conill escabetxat
recepta conill escabetxat
recepta conill escabetxat
recepta conill escabetxat
recepta conill escabetxat