recepta conill salvia ametlles serraplà

Recepta: conill amb sàlvia

Un plat que, per descomptat, es pot fer amb una altra carn blanca, com el pollastre. La sàlvia s’utiliza molt a Itàlia, és una herba molt aromàtica i poc utilitzada a la nostra cuina.

Ingredients:

1 conill tallat a trossos
1 gra d’all picada
1 ceba tallada ben petita
1 pastanaga gran tallada ben petita
2 tomàquets tallats petits
Unes 8 fulles de sàlvia
1 branca de farigola
Un raig generós de vi blanc
100g d’ametlles torrades
Oli d’oliva
Sal
Pebre

Elaboració:

Pelem les ametlles retirant-ne les pells i les tallem amb un ganivet, sense picar-les, perquè quedin trossos una mica grans.

En una cassola amb una mica d’oli posem l’all, la ceba i la pastanaga. Ho deixarem coure a foc mig fins que la ceba comenci a transparentar.

Salpebrem el conill i l’afegim a la cassola, juntament amb el tomàquet, la sàlvia i la farigola.

Quan el conill comenci a agafar una mica de color, hi afegim el vi. Ho deixarem coure uns 20 minuts girant el conill passats els primers 10 minuts. Si el vi es redueix massa, podem afegir-hi una mica d’aigua tèbia o calenta. També ho tastarem de sal.

Posarem en un plat per servir amb les verdures al fons, el conill i ho acabarem posant-hi les ametlles per sobre generosament.


Cris Mini Món
Delicies Culinàries

recepta conill salvia ametlles serraplà
recepta conill salvia ametlles serraplà
recepta conill salvia ametlles serraplà
recepta conill salvia ametlles serraplà