recepta costelló porc chutney préssec

Recepta: costelló de porc amb chutney de préssec

El chutney es típic de l’Índia. Són verdures o fruites cuites com agredolces, amb sucre i vinagre.

Ingredients:

4 costelles de porc grans partides per la meitat
3 préssecs amb pell i tallats a daus no gaire petits
1 ceba petita
½ pebrot verd allargat
1 bitxo fresc
1 branca de canyella
1 culleradeta de gingebre en pols o millor si és fresc
¼ culleradeta clau en pols o 2 claus sencers
Vinagre blanc
2 cullerades sucre morè
Sal
Pebre
Oli d’oliva
Julivert picat

Elaboració:

Tallem la ceba, el pebrot a daus petits i el bitxo a rodanxes fines.

En una paella amb una mica d’oli, posem la ceba, el pebrot i el bitxo. Ho deixem coure 5 minuts a foc mig.

Afegim la canyella, el gingebre i el clau. Cobrim el fons de la paella amb el vinagre i hi afegim el sucre. Ho remenem i ho deixem 10 minuts a foc baix.

Ja per últim, hi afegim els préssecs, ho salpebrem i ho tastem per si necessitem més vinagre o més sucre, segons el gust de cadascú. Ho deixem coure tapat a foc baix durant 45 minuts i ja tenim el chutney a punt.

A una barbacoa o similar posem les costelles de porc i les coem. Un cop cuites, les salpebrem. Ho emplatem posant dos trossos per plat acompanyat amb el chutney i el julivert picat.


Cris Mini Món
Delicies Culinàries

recepta costelló porc chutney préssec
recepta costelló porc chutney préssec
recepta costelló porc chutney préssec
recepta costelló porc chutney préssec
recepta costelló porc chutney préssec
recepta costelló porc chutney préssec
recepta costelló porc chutney préssec
recepta costelló porc chutney préssec
recepta costelló porc chutney préssec
recepta costelló porc chutney préssec