recepta crestes carn serraplà

Recepta: crestes de carn i albergínia

Ingredients (unes 12 unitats):

1 paquet de pasta de cresta
1 albergínia mitjana al forn
125g carn de porc picada
20g de col picada (unes 3 fulles)
15g nap molt picat
15g ceba molt picada
1 cullerada de gingebre ratllat
1 cullerada de salsa de soja
1 culleradeta d’oli de sèsam
Sal
Pebre
Oli de gira-sol

Salsa:

4 cullerades de salsa de soja
1 culleradeta d’oli de sèsam
1 cullerada de vinagre d’arròs
1 cullerada de cibulet picat

Elaboració:

L’albergínia l’he feta al forn, tot i que també la podeu fer saltejada amb una mica d’oli.

La punxem vàries vegades amb una forquilla, l’emboliquem amb paper d’alumini i la posem al forn precalentat a 180º durant 45 minuts. Llavors, en traiem la pell, piquem la polpa i la deixem refredar.

En un bol barregem tots els ingredients: la carn de porc, la col, el nap, la ceba, el gingebre, la soja, l’oli de sèsam i, per últim, la sal i el pebre.

Agafem una pasta de cresta, posem una culleradeta ben plena del farcit anterior (s’ha de tancar bé), dobleguem la pasta per la meitat i anem doblegant les cantonades com a les fotografies.

Posem una mica d’oli de gira-sol en una paella i daurem les crestes pels dos costats (1 minut per cada costat).

Hi afegim un got d’aigua amb una mica d’oli de sèsam i ho coem a foc mitjà 4 minuts per cada costat. Ho retirem i ja ho podem començar a menjar acompanyant-ho amb la salsa.


Cris Mini Món
Delicies Culinàries

recepta crestes carn serraplà
recepta crestes carn serraplà
recepta crestes carn serraplà
recepta crestes carn serraplà
recepta crestes carn serraplà
recepta crestes carn serraplà
recepta crestes carn serraplà
recepta crestes carn serraplà
recepta crestes carn serraplà
recepta crestes carn serraplà