
Recepta: crestes de carn i albergínia
Ingredients (unes 12 unitats):
1 paquet de pasta de cresta
1 albergínia mitjana al forn
125g carn de porc picada
20g de col picada (unes 3 fulles)
15g nap molt picat
15g ceba molt picada
1 cullerada de gingebre ratllat
1 cullerada de salsa de soja
1 culleradeta d’oli de sèsam
Sal
Pebre
Oli de gira-sol
Salsa:
4 cullerades de salsa de soja
1 culleradeta d’oli de sèsam
1 cullerada de vinagre d’arròs
1 cullerada de cibulet picat
Elaboració:
L’albergínia l’he feta al forn, tot i que també la podeu fer saltejada amb una mica d’oli.
La punxem vàries vegades amb una forquilla, l’emboliquem amb paper d’alumini i la posem al forn precalentat a 180º durant 45 minuts. Llavors, en traiem la pell, piquem la polpa i la deixem refredar.
En un bol barregem tots els ingredients: la carn de porc, la col, el nap, la ceba, el gingebre, la soja, l’oli de sèsam i, per últim, la sal i el pebre.
Agafem una pasta de cresta, posem una culleradeta ben plena del farcit anterior (s’ha de tancar bé), dobleguem la pasta per la meitat i anem doblegant les cantonades com a les fotografies.
Posem una mica d’oli de gira-sol en una paella i daurem les crestes pels dos costats (1 minut per cada costat).
Hi afegim un got d’aigua amb una mica d’oli de sèsam i ho coem a foc mitjà 4 minuts per cada costat. Ho retirem i ja ho podem començar a menjar acompanyant-ho amb la salsa.
—
Cris Mini Món
Delicies Culinàries









