recepta fajitas pollastre serraplà

Recepta: fajitas de pollastre

Ingredients:

2 pits de pollastre tallats per la meitat (horitzontalment) i a tires fines

1 ceba tallada en juliana

1 pebrot vermell tallat en juliana

1 pebrot verd tallat en juliana

Ratlladura d’una llima

Salsa de tomàquet:

2 grans d’all picats

1 ceba petita

6 tomàquets vermells

1 bitxo picat sense llavors

Aigua

Coriandre

Sal

Opcional: si en tastar ho trobeu poc picant, podeu afegir-hi una mica de tabasco

8 Tortilles de blat

Elaboració:

Primer fem la salsa de tomàquet:

Pelem els tomàquets: fem un tall en forma de creu a cada tomàquet.

Omplim un tupí amb aigua i quan comenci a bullir posem els tomàquets. Els deixem 2 minuts i ja veureu que la pell comença a saltar. Els traiem del foc i els pelem i tallem en 4 trossos.

En una paella posem una mica d’oli, l’all, la ceba i el tomàquet. Ho deixem coure durant uns 20 minuts i hi afegim el bitxo i la sal. Ho deixem uns 20 minuts més. Si abans de passar el temps s’enganxa a la paella, afegiu-hi una mica d’aigua.

Ho triturem tot amb el braç elèctric uns segons, no fa falta que sigui una salsa fina.

Les verdures i el pollastre:

A una paella posem la ceba, el pebrot vermell, el verd i els saltegem amb una mica d’oli.  El millor és que quedin les verdures cruixents, així que les deixem un parell de minuts i ja hi afegim els pits de pollastre i una mica de sal. Ho saltegem fins que el pollastre estigui cuit. Ho retirem del foc i hi ratllem per sobre la pell de la llima.

Escalfem les tortilles de blat segons us indiqui l’envàs.

Farcim les tortilles amb les verdures i el pollastre. Ho servim juntament amb la salsa de tomàquet (calenta) i guacamole, perquè cadascú esculli.


Cris Mini Món
Delicies Culinàries

recepta fajitas pollastre serraplà
recepta fajitas pollastre serraplà
recepta fajitas pollastre serraplà
recepta fajitas pollastre serraplà
recepta fajitas pollastre serraplà
recepta fajitas pollastre serraplà
recepta fajitas pollastre serraplà
recepta fajitas pollastre serraplà