recepta galtes porc lemongrass serraplà

Galtes de porc amb lemongrass

Queden tendres i sucoses i deixen molt bon gust al paladar.  He fet servir una planta: lemongrass. Si us costa trobar-la, poseu-hi mitja llimona tallada a quarts.

Ingredients:

4 galtes de porc

3 branques de lemongrass tallades a rodanxes fines

3 grans d’all picats

2 cebes mitjanes tallades en juliana

1 bitxo sense llavors picat

3 pastanagues a rodanxes fines

4 tomàquets

Branques de farigola

1 branca de canyella

1/2 got de garnatxa

Pela ratllada d’una llimona

Brou de carn

Sal

Pebre

Oli d’oliva

Elaboració:

Pelem els tomàquets, els fem dos talls en forma de creu. Posem a bullir aigua i escaldem els tomàquets, només un parell de minuts, perquè la pell salti fàcilment. Els retirem la pell i els tallem a daus petits.

Posem una mica d’oli d’oliva en una cassola que puguem posar al forn més tard.  Salpebrem les galtes juntament amb el lemongrass i els alls, ho coem fins que comenci a agafar un lleuger color pels dos costats.

Després hi afegim la ceba, el bitxo, la pastanaga, els tomàquets, la farigola, la branca de canyella, la ratlladura de llimona i la garnatxa. Ho coem durant uns 10 minuts.

Afegim el brou i, quan comenci a bullir, posem la cassola al forn, preescalfat a 160º, durant 1h 30 minuts.

Podeu posar-hi cibulet picat o julivert per decorar en treure’l del forn.


Cris Mini Món
Delicies Culinàries

recepta galtes porc lemongrass serraplà
recepta galtes porc lemongrass serraplà
recepta galtes porc lemongrass serraplà
recepta galtes porc lemongrass serraplà
recepta galtes porc lemongrass serraplà
recepta galtes porc lemongrass serraplà
recepta galtes porc lemongrass serraplà
recepta galtes porc lemongrass serraplà