Recepta: melós de vedella amb bolets de Can Jeroni

Recepta: melós de vedella amb bolets de Can Jeroni

Recepta del restaurant Can Jeroni de Figueres.

Ingredients per a 6 persones:

1 jarret de vedella (1,5 kg)
2 cebes de Figueres de bona mida
3 carrotes
1 cabeça d’alls
4 cullerades soperes d’oli
250 g de vi negre o vi ranci
1 llauna de barreja de bolets o bolets frescos

Elaboració:

Salpebrem el jarret de vedella en una cassola i hi posem el conill.

Deixem que vingui ros dels cantons, i hi posem la bresa (ceba, carrota, alls).

Quan tingui color hi afegim el vi, deixem que redueixi, ho cobrim d’aigua i ho deixem coure.

Un cop estigui cuit, traiem la carn, la reservem, agafem la bresa i la triturem, i quan la carn estigui freda la tallem i posem a la cassola amb el suc triturat. Hi afegim el bolets, rectifiquem de sal i pebre i deixem bullir durant 15 minuts a foc lent.