recepta pollastre castanyes

Recepta: pollastre amb castanyes

Recepta del Restaurant Voramar de Portbou

Ingredients

  • 1 pollastre d’1,800 kg aproximadament
  • Oli d’oliva
  • 2 talls de cansalada o bacó fumat
  • 1 kg de castanyes
  • 500 g de cebes de platillo
  • Sal
  • Pebre negre
  • vinagre
  • 2 terrossos de sucre
  • 250 g de caldo

Netegem, rentem i assequem el pollastre, condimentem amb la sal i el pebre i posem en una cassola amb l’oli d’oliva. Enrossim bé el pollastre, afegim el caldo i el deixem coure durant mitja hora a foc molt suau.

Pelem les castanyes i les cebes de platillo, bullim les castanyes 20 minuts amb aigua i sal i escorrem.

Glacegem les cebetes en una paella amb mig got d’aigua, els dos terrossos de sucre i un raig de vinagre fins que l’aigua s’evapori i es caramel·litzin.

En una paella a foc fort, daurem la cansalada fins que sigui rosseta i llavors la reservem.

Greixem una cassola de fang amb oli d’oliva, col·loquem el pollastre al mig i posem les castanyes, les cebetes i la cansalada al voltant del pollastre.

El posar al forn a 200ºC mitja hora tapat amb paper d’alumini.