recepta pollastre amb escamarlans

Recepta: pollastre amb escamarlans

Si serviu un pollastre sencer, en tindreu per a unes 6 persones.

Ingredients:

1 pollastre tallat a trossos per rostir
12 escamarlans
2 cebes picades
1 raig generós de brandi
Sal
Pebre
Brou de pollastre (mantenir-lo calent)
1 cullerada de llard
Oli d’oliva

Picada:
2 galetes
1 grapat de julivert fresc
2 grans d’all picats
2 cullerades de brandi
10-12 ametlles torrades sense pell
1 quadrat de xocolata negra (opcional, us donarà gust i enfosqueix la picada)

Elaboració:

Picada: Posem tots els ingredients en el morter i ho piquem fins aconseguir una massa fina.

Salpebrem el pollastre i el posem a una paella amb la cullerada de llard i un parell de cullerades d’oli. Quan comenci a enrossir, ho retirem del foc.

A la mateixa paella, coem els escamarlans amb una mica de sal. 1 minut per cada costat i ho retirem.

Continuem amb la mateixa paella, posem la ceba i el tomàquet. Ho coem a foc lent fins que la ceba quedi ben daurada amb un toc marronós.

Hi afegim el pollastre amb el brandi i ho flamegem amb compte. Quan el flamejat s’hagi apagat, hi afegim en el brou, fins a la meitat del pollastre. De tant en tant li donem la volta perquè es cogui pels dos costats.

Quan el pollastre estigui cuit i el brou s’hagi reduït a la meitat, hi afegim els escamarlans i hi aboquem la picada per sobre. Ho deixem 5 minuts més i ja es pot servir.


Cris Mini Món
Delicies Culinàries

recepta pollastre amb escamarlans
recepta pollastre amb escamarlans
recepta pollastre amb escamarlans
recepta pollastre amb escamarlans
recepta pollastre amb escamarlans
recepta pollastre amb escamarlans
recepta pollastre amb escamarlans
recepta pollastre amb escamarlans
recepta pollastre amb escamarlans
recepta pollastre amb escamarlans
recepta pollastre amb escamarlans
recepta pollastre amb escamarlans
recepta pollastre amb escamarlans
recepta pollastre amb escamarlans