recepta porc agredolç

Recepta: porc agredolç

Ingredients:

600 g carn magra de porc
100 g farina de blat de moro
1 ou batut
50 ml aigua
Oli de gira-sol o de cacauet

Verdura saltejada:
2 cebes tendres
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
2 rodanxes de gingebre

Salsa:
150 ml vinagre d’arròs
2 cullerades de salsa de soja
100 ml tomàquet triturat
75 g sucre

Espessant final:
30 g farina de blat de moro
75 ml aigua

Opcional: trossos de pinya en el seu suc

Es pot acompanyar amb arròs.

Elaboració:

Tallem la carn en quadrats d’1,5 cm. En un bol posem la farina, l’ou i l’aigua. Ho mesclem bé i hi afegim la carn, que quedi ben amarada.

Omplim un tupí amb abundant oli i quan aquest estigui ben calent anem afegint els trossos de porc i els fregim fins que agafin color. Ho anem deixant sobre paper absorbent i ho reservem.

Tallem les cebes tendres en juliana i el pebrot vermell i el verd en quadrats d’uns 2 cm. En una paella, o si teniu un wok millor, posem una mica d’oli, les cebes, el gingebre i ho saltegem 1 minut. No volem que les verdures se’ns coguin gaire, han de quedar cruixents. Hi afegim els pebrots i ho saltegem uns 5 minuts (aquí s’hi podria afegir la pinya).

Passat el temps, hi afegim el vinagre, la salsa de soja, el tomàquet i el sucre. Hi fem un parell de voltes perquè s’integri bé. En un got barregem l’aigua amb els 30 g de farina i ho buidem al wok. Hi fem unes voltes amb la paleta i veureu com la salsa es va espessant. Quan ja estigui espessa afegim el porc i remenem fins que la carn estigui calenta per servir.


Cris Mini Món
Delicies Culinàries

recepta porc agredolç
recepta porc agredolç
recepta porc agredolç
recepta porc agredolç
recepta porc agredolç
recepta porc agredolç
recepta porc agredolç
recepta porc agredolç
recepta porc agredolç
recepta porc agredolç