Estofat vedella carbassa bolets serraplà

Recepta: vedella, carbassa i bolets

Ingredients:

1 kg vedella per guisar tallada a daus
2 grans d’all picats
1 ceba en juliana
1 fulla de llorer
1 branca de romaní
1 got de vi ranci o brandi
200 g tomàquet triturat
1,5 l brou de carn
600 g carbassa tallada a daus
300 g bolets frescos variats (jo he utilitzat rovellons i camagrocs)
Oli d’oliva
Sal
Pebre

Elaboració:

Sofregim en una mica d’oli l’all, la ceba, el llorer i el romaní fins que la ceba comenci a transparentar.

Hi afegim la vedella, ho salpebrem i ho deixem fins que agafi color. Ho reguem amb el vi i hi afegim el tomàquet. Ho deixem coure 5 minuts. Ho cobrim amb el brou i ho tapem. Deixem-ho coure durant 1h a foc baix.

Passat el temps hi afegirem la carbassa i ho pugem a foc mitjà. Traurem la branca de romaní.

Quan passin 5 minuts, hi afegim els bolets tallats, ho rectificquem de sal i ho deixem coure tot durant 15 minuts més. Ha de quedar caldós. Es pot guardar i reescalfar l’endemà.


Cris Mini Món
Delicies Culinàries

Estofat vedella carbassa bolets serraplà
Estofat vedella carbassa bolets serraplà
Estofat vedella carbassa bolets serraplà
Estofat vedella carbassa bolets4
Estofat vedella carbassa bolets serraplà
Estofat vedella carbassa bolets serraplà
Estofat vedella carbassa bolets serraplà
Estofat vedella carbassa bolets serraplà
Estofat vedella carbassa bolets serraplà
Estofat vedella carbassa bolets serraplà