
Recepta: vedella, carbassa i bolets
Ingredients:
1 kg vedella per guisar tallada a daus
2 grans d’all picats
1 ceba en juliana
1 fulla de llorer
1 branca de romaní
1 got de vi ranci o brandi
200 g tomàquet triturat
1,5 l brou de carn
600 g carbassa tallada a daus
300 g bolets frescos variats (jo he utilitzat rovellons i camagrocs)
Oli d’oliva
Sal
Pebre
Elaboració:
Sofregim en una mica d’oli l’all, la ceba, el llorer i el romaní fins que la ceba comenci a transparentar.
Hi afegim la vedella, ho salpebrem i ho deixem fins que agafi color. Ho reguem amb el vi i hi afegim el tomàquet. Ho deixem coure 5 minuts. Ho cobrim amb el brou i ho tapem. Deixem-ho coure durant 1h a foc baix.
Passat el temps hi afegirem la carbassa i ho pugem a foc mitjà. Traurem la branca de romaní.
Quan passin 5 minuts, hi afegim els bolets tallats, ho rectificquem de sal i ho deixem coure tot durant 15 minuts més. Ha de quedar caldós. Es pot guardar i reescalfar l’endemà.
—
Cris Mini Món
Delicies Culinàries









