
La Butinatxa per al Vívid
Ja tenim a punt la Butinatxa, la botifarra de garnatxa que no emborratxa!
El Festival Vívid organitza dissabte la primera marxa popular entre vinyes de Capmany i a Carnisseries Serraplà hem fet una botifarra especial Vívid per esmorzar: la Butinatxa.
Es tracta d’una botifarra que hem elaborat amb carn magra de l’espatlla del porc, garnatxa Sereno de la Vinyeta i panses remullades en garnatxa durant 24h.
Però, tranquil, que no emborratxa pas!
Vols veure com les hem preparat? No et perdis el reportatge fotogràfic del pas a pas aquí sota!
En primer lloc, piquem la carn magra, després hi barregem les panses prèviament hidratades en garnatxa durant 24h. Hi afegim sal i pebre i ho remenem tot junt perquè quedi una pasta homogènia que, tot seguit, embotim i lliguem. I ja les tenim! A punt per a l’esmorzar de dissabte!









