
Recepta: cigrons, sípia i salsitxes
Aquests dies de confinament són perfectes per buidar el congelador. Aquí teniu el resultat.
Ingredients:
2 sépies mitjanes netes i tallades a trossos grans
1 ceba gran picada
2 grans d’all picats
1 fulla de llorer
4 cullerades de tomàquet triturat
1 cullerada de pebre vermell dolç
1/2 pebrot verd picat
8 salsitxes
300 g cigrons cuits
1 litre brou de peix (mantenir-lo en calent)
Sal
Oli d’oliva
Elaboració:
En una paella posem una mica d’oli, la ceba, l’all i la fulla de llorer. Ho deixarem coure una bona estona, fins que la ceba agafi color.
Llavors afegim el tomàquet triturat, el pebre vermell i el pebrot. Ho deixarem 5 minuts a foc mig i hi posem la sépia, que la hi deixarem 5 minuts més.
Hi incorporem les salsitxes. Deixarem que agafin una mica de color i ja podem posar-hi els cigrons.
Finalment ho cobrirem tot amb el brou de peix, ho rectificarem de sal i ho deixarem coure durant 20 minuts. Ho deixarem reduir, però que quedi una mica caldós i ja ho tenim.
—
Cris Mini Món
Delicies Culinàries







