
Conill en escabetx
Ingredients:
1 conill tallat en trossos grans
5 escalunyes tallades a quarts
1 pastanaga tallada a mitja lluna
2 grans d’all tallats per la meitat
1 got de vi blanc
1 got de vinagre de vi negre
1 branca de romaní
2 fulles de llorer
Sal
Pebre
Oli d’oliva
Elaboració:
Salpebrem el conill i, en una paella amb una mica d’oli, el daurem. Un cop daurat, el retirem i en el mateix oli posem les escalunyes, la pastanaga, els alls, el romaní i el llorer.
Ho coem tot i quan veiem que les escalunyes comencen a transparentar, hi afegim el conill i ho reguem tot amb el vi blanc i el vinagre. Si no queda cobert amb el vi i el vinagre, ho acabem de cobrir amb aigua.
Ho coem durant uns 10 minuts. Apartem la paella i ho deixem reposar. És millor deixar-lo per a l’endemà. El conill absorbirà més bé tots els sabors.
—
Cris Mini Món
Delicies Culinàries







