
Recepta: fajitas de pollastre
Ingredients:
2 pits de pollastre tallats per la meitat (horitzontalment) i a tires fines
1 ceba tallada en juliana
1 pebrot vermell tallat en juliana
1 pebrot verd tallat en juliana
Ratlladura d’una llima
Salsa de tomàquet:
2 grans d’all picats
1 ceba petita
6 tomàquets vermells
1 bitxo picat sense llavors
Aigua
Coriandre
Sal
Opcional: si en tastar ho trobeu poc picant, podeu afegir-hi una mica de tabasco
8 Tortilles de blat
Elaboració:
Primer fem la salsa de tomàquet:
Pelem els tomàquets: fem un tall en forma de creu a cada tomàquet.
Omplim un tupí amb aigua i quan comenci a bullir posem els tomàquets. Els deixem 2 minuts i ja veureu que la pell comença a saltar. Els traiem del foc i els pelem i tallem en 4 trossos.
En una paella posem una mica d’oli, l’all, la ceba i el tomàquet. Ho deixem coure durant uns 20 minuts i hi afegim el bitxo i la sal. Ho deixem uns 20 minuts més. Si abans de passar el temps s’enganxa a la paella, afegiu-hi una mica d’aigua.
Ho triturem tot amb el braç elèctric uns segons, no fa falta que sigui una salsa fina.
Les verdures i el pollastre:
A una paella posem la ceba, el pebrot vermell, el verd i els saltegem amb una mica d’oli. El millor és que quedin les verdures cruixents, així que les deixem un parell de minuts i ja hi afegim els pits de pollastre i una mica de sal. Ho saltegem fins que el pollastre estigui cuit. Ho retirem del foc i hi ratllem per sobre la pell de la llima.
Escalfem les tortilles de blat segons us indiqui l’envàs.
Farcim les tortilles amb les verdures i el pollastre. Ho servim juntament amb la salsa de tomàquet (calenta) i guacamole, perquè cadascú esculli.
—
Cris Mini Món
Delicies Culinàries







