
Galtes de porc amb lemongrass
Queden tendres i sucoses i deixen molt bon gust al paladar. He fet servir una planta: lemongrass. Si us costa trobar-la, poseu-hi mitja llimona tallada a quarts.
Ingredients:
4 galtes de porc
3 branques de lemongrass tallades a rodanxes fines
3 grans d’all picats
2 cebes mitjanes tallades en juliana
1 bitxo sense llavors picat
3 pastanagues a rodanxes fines
4 tomàquets
Branques de farigola
1 branca de canyella
1/2 got de garnatxa
Pela ratllada d’una llimona
Brou de carn
Sal
Pebre
Oli d’oliva
Elaboració:
Pelem els tomàquets, els fem dos talls en forma de creu. Posem a bullir aigua i escaldem els tomàquets, només un parell de minuts, perquè la pell salti fàcilment. Els retirem la pell i els tallem a daus petits.
Posem una mica d’oli d’oliva en una cassola que puguem posar al forn més tard. Salpebrem les galtes juntament amb el lemongrass i els alls, ho coem fins que comenci a agafar un lleuger color pels dos costats.
Després hi afegim la ceba, el bitxo, la pastanaga, els tomàquets, la farigola, la branca de canyella, la ratlladura de llimona i la garnatxa. Ho coem durant uns 10 minuts.
Afegim el brou i, quan comenci a bullir, posem la cassola al forn, preescalfat a 160º, durant 1h 30 minuts.
Podeu posar-hi cibulet picat o julivert per decorar en treure’l del forn.
—
Cris Mini Món
Delicies Culinàries







