recepta llom porc mostassa

Recepta: llom amb mostassa

Un plat senzill, sense complicacions. La poma queda molt tendra, el llom no queda sec i, per acabar, el gust de la mostassa li dóna el toc final. Per a la presentació, he preferit tallar la carn a trossos, però això, com vosaltres ho preferiu. Si la carn queda poc cuita, en tallar-la, només heu de passar-la un parell de segons a la planxa.

Ingredients:

800 g llom de porc
Branquetes de romaní
4 cullerades de mostassa Dijon
2 cullerades de mel
2 pomes sense pela i tallada a mitges llunes
Sidra
Sal
Pebre

Elaboració:

Punxem les branquetes de romaní al llom i ho salpebrem.

Barregem la mostassa amb la mel i untem la carn amb la mescla.

Posem la carn en una safata de forn alta. Al voltant, la poma. Hi afegim un dit, més o menys, de sidra , per acabar, una mica de la mescla de mostassa a sobre de les pomes.

Posem la safata al forn preescalfat a dalt i a baix a 180ºC. El temps de cocció serà d’uns 50 minuts; a mitja cocció li donem la volta a la carn. Passat el temps, comproveu que la carn està feta, punxant-la amb un ganivet.

 

Se separa cada botifarra fent una volta al budell i finalment es deixen reposar un dia abans de posar-les a la venda.

A la pasta, hi podem afegir ingredients diversos, com vam fer amb la butinatxa, la botifarra de garnatxa que no emborratxa. La coneixeu? Una delícia!


Cris Mini Món
Delicies Culinàries

recepta llom porc mostassa
recepta llom porc mostassa