recepta pèsols afogats serraplà

Recepta: pèsols afogats

Aprofiteu que estem en plena temporada de pèsols i més tendres no els podreu trobar. Aquest és un plat molt típic de la nostra regió.

Ingredients:

1 kg de pèsols
1 ceba gran tallada a juliana
150g botifarra
150g botifarra negra
150g cansalada
Aigua
Vi ranci o brandi
Menta
Oli
Sal

Elaboració:

Tallem la botifarra a rodanxes i la cansalada a tires (la botifarra negra no es cou ara). Les posem en una paella amb oli fins que agafin color, després les retirem.

A la mateixa paella afegim la ceba i la coem fins que comenci a transparentar. Hi afegim els pèsols, un got de vi ranci i les fulles de menta picades.

Ho cobrim d’aigua i ho deixem 15 minuts, que vagi reduint.

Salpebrem i hi afegim la botifarra, la botifarra negra i la cansalada.

Ho tapem 5 minuts i llestos, ja podem menjar!


Cris Mini Món
Delicies Culinàries

recepta pèsols afogats serraplà
recepta pèsols afogats serraplà
recepta pèsols afogats serraplà
recepta pèsols afogats serraplà
recepta pèsols afogats serraplà
recepta pèsols afogats serraplà