vedella i pollastre ecològic serraplà

Vedella i pollastre ecològic Serraplà

La vedella i els pollastres ecològics que venem a Serraplà es crien al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, concretament al Mas El Cros, una granja que aposta pel benestar animal i pel respecte al medi ambient i que compta amb el certificat del CCPAE.

Al pollastre l’anomenen Rocanegre, que és el nom del volcà on està situada la granja. És de raça penedesenca i el nom hi encaixa perquè són pollastres de pota negra, molt apreciats en gastronomia per la qualitat de la carn, molt gustosa.

Els pollastres viuen en llibertat i mengen pastura fresca i pinso ecològic. Habiten en galliners mòbils que es desplacen perquè puguin menjar herba nova cada dia.

Pel que fa a la vedella, és de raça llemosina. Ofereix una carn de molt bona qualitat. L’engreix es produeix a la granja, on mengen civada de flor i ensitjat, i a la zona de pastura. Són també de producció ecològica certificada.

Demaneu carn ecològica a les nostres carnisseries, notareu la diferència en el gust!

A la pasta, hi podem afegir ingredients diversos, com vam fer amb la butinatxa, la botifarra de garnatxa que no emborratxa. La coneixeu? Una delícia!

vedella i pollastre ecològic serraplà
vedella i pollastre ecològic serraplà