Som Serraplà. Som carnissers des del 1978. Sembla que era ahir quan en Pere i la Cati van decidir embrancar-se amb un petit negoci, una botigueta en una barriada de Figueres. Van començar sense recursos, “Amb una mà a cada ou!”, com diem a l’Empordà. Al principi treballaven de dia i de nit. A la matinada preparaven les botifarres, els embotits i les peces de carn que venien després durant el dia.

Els clients de seguida van prosperar i l’equip va anar creixent. De Figueres, van obrir una altra carnisseria a la costa; en Pere en una botiga i la Cati a l’altra. Avui en dia tenim sis carnisseries escampades per la comarca –Figueres, Cadaqués i Palau Saverdera- i som un equip de vint persones. En Jordi, el fill dels Serra Pla, ens dóna continuïtat i il·lusió per a seguir endavant.

Ens agrada la nostra feina. Ens satisfà veure la gent contenta. Cada dia quan aixequem la persiana sentim que serà una jornada especial. Només sentir el “Bon dia!” de la veïna matinera ens desperta una somriure que ens fa tirar endavant.

Comprem la carn en granges de la comarca, aquelles que comparteixen l’estima per la terra. Algunes són ecològiques, cada dia més. Amb la mateixa cura, elaborem embotits i també plats cuinats. Sabem que els nostres clients cada dia tenen menys temps i els posem les coses fàcils. Coneixem la carn; fa molts anys que ens hi dediquem! Ens agrada aconsellar i donar solucions de qualitat per al dia a dia d’aquells qui confien en nosaltres.